O le a le EPP?

Polypropylene plastic foaming material (EPP) o lo'o fa'aaogaina i alamanuia e fa'avaeina i vaega malo ma kesi.E i ai i le uliuli, piniki po o le paʻepaʻe vaega, ma o le lautele e masani lava φ 2 ~ 7mm.O le puipui pito i fafo o vaega o le EPP ua tapunia ma totonu ua tumu i le kesi.E masani lava, o le vaega mautu o le tuufaatasiga e naʻo le 2% ~ 10% o le mamafa atoa, ma le isi o le kesi.

EPP Mea Mata
EPP Mea Mata (2)
EPP Mea Mata (1)

E tele mea lelei a le EPP, e pei o le lelei o le vevela, faʻamautu lelei, faʻaogaina o le faʻaogaina, uiga maualalo o le vevela, suauʻu, faʻamaʻi vailaʻau, 100% degradability, toe faʻaaogaina ma isi.O lenei ituaiga o "pisi lapotopoto laiti" ua sosolo i itu uma o lo tatou olaga.

Ta'avaletalosaga
Faatasi ai ma le atinaʻeina o le mamafa o taavale, o mea mama mama e taua tele i le faʻaitiitia o le mamafa o taavale.O le EPP o se fausaga faʻapipiʻi tapuni, lea e mafai ona faʻaaogaina atoatoa le malosi faʻaumatia ma puipuia le teteʻe o mafuie;Maualuluga maualuga ma vave toe faʻaleleia i le taimi o le deformation;Fa'asalaina o le vevela, fa'amau-fa'asusu ma fa'aitiitia le pisa;Ona o lona mamafa mama ma le puipuiga o le siosiomaga, o le faʻaaogaina o le EPP i taavale ua faʻateleina i lea tausaga ma lea tausaga.

EPP talosaga

Mo se faʻataʻitaʻiga, o mea polypropylene foamed o loʻo faʻaaogaina i le taʻavale taʻavale, o le itu o le taʻavale, o le faitotoʻa o le taʻavale, o le nofoa o le taʻavale saogalemu, pusa meafaigaluega, ogalaau, faʻamau, pito i lalo o le ipu, paolo, mea faʻapipiʻi ma isi vaega.

EPP oloa tau taavale
EPP mea tau ta'avale1
EPP mea tau ta'avale2

Fa'apipi'i tusi

O le EPP faʻasalalau pusa faʻasaoina o le vevela o loʻo i ai uiga o le faʻasaoina o le vevela, faʻafefe vevela, faʻafefeteina ma faʻamaʻi.O se pusa filifili malulu malulu e mafai ona faʻafefeina pe a maeʻa faʻamafanafana.E talafeagai mo le felauaiga o meaai e pei o fualaau aina, aano o manu aisa, aisa kulimi ma isi, nai lo pusa foam ma vaeluaga i felauaiga malulu masani.

pusa epp foam insulation
pusa epp foam insulation1

E le gata i lea, i le avea ai o se pusa paʻu, e mafai foi e le EPP ona puipuia fualaau aina, pusaaisa, oloa sima ma isi oloa e faigofie ona "manuʻa" i le taimi o felauaiga.

EPP-
EPP

O le mama, antistatic, conductive ma compressive cushioning meatotino o oloa EPP e mafai ona faaitiitia le faaleagaina electrostatic ma fetoaiga faaleagaina o oloa faaeletonika i le faagasologa o le fesiitaiga po o felauaiga.

epp

Taaloga ma taimi paganoa talosaga

O le EPP ose mea e le o'ona, e le afaina ma toe fa'aaogaina mo le puipuiga o le si'osi'omaga e aloese ai mai le 'ona e mafua mai i tamaiti 'ai meataalo.O ona oloa e feololo maaa ma lelei fetuutuunai.E leai se mea e popole ai i le tu'ia po o le valu.E tu'uina atu ai i tamaiti le puipuiga malu, fa'afefe fa'ase'e ma fa'amama fa'amama ma suia le ta'aloga.O se meataalo fou mo tamaiti.E sili atu le fa'agaioiina o le mafui'e ma le malosi o le EPP, ma e sili atu ona fa'aoga e fai ai nofoa saogalemu o tamaiti.

epp

Taimi meli: Apr-11-2022